close

Fleksible bildeløsninger for alle behov

Hvordan ser ditt behov ut?

Uansett om du trenger ett bilde eller hundre, har vi en god løsning for deg! Hos oss finner du raskt bildene du trenger, uten å måtte pløye igjennom en masse bilder som ikke fungerer eller ikke holder mål.


Våre bilder kommuniserer med ekte følelser og uttrykk. Bilder taler sitt eget språk, og riktig gode bilder tar for seg og fører fram ditt budskap sterkere enn noe annet.

Vår store bildebank fylles stadig på med høykvalitative bilder, skapt av noen av de beste nordiske fotografene. De tåler å brukes i alle sammenhenger og du merker raskt at riktig gode bilder skaper forskjell i din kommunikasjon.


Kvalitet i alt vi gjør

Selvsagt er bildets komposisjon og hvordan det kommuniserer med betrakteren viktig når man snakker om kvalitet. Det er der det begynner, men for oss handler det om så mye mer.


 • At bildefilen holder høyeste kvalitet, med maksimal informasjon tilpasset for beste trykk eller f.eks. retinaskjermer, og er tilgjenglig i høy oppløsning (100 MB)
 • Juridisk kvalitet, at du som kunde vet at bildene har alle nødvendige tillatelser fra modeller og for avbildete eiendommer. For maksimal trygghet kan du bestille en spesifikk tillatelse for akkurat din publisering.
 • Vi vet hvordan bildene har vært brukt tidligere, slik at du skal vite at ingen konkurrent bruker samme bilde som din bedrift.
 • Vi har høyeste kredittverdighet, det er trygt å handle hos oss.
 • Vi har en populær kundeservice, les gjerne hva våre kunder synes om oss!

Vi vil gjerne ha kontakt

Av og til må det mer til enn en søkeside på Internett. Da skal du vite at vi mer enn gjerne hjelper deg med å finne bildene du er ute etter. Gratis selvfølgelig.

Vi arbeider daglig med arkivet og kjenner det bedre enn vår egen bukselomme, så test vår evne til å hjelpe deg! Og hvis du vil ha prisopplysninger eller har andre spørsmål om bilder, må du ikke nøle med å ta kontakt.


Resepsjon

Telefon: +46 8 644 83 30

E-post: info@johner.se


Våre selgere


Hva tenker våre kunder på oss?

Johnérbilden – en suksesshistorie for kundene våre.

Tusenvis av store og små bedrifter, reklamebyråer, markedsavdelinger, myndigheter verden over bruker Johnér-bilder om og om igjen!

Bildespråket er velkjent og har i lang tid vært en visuell bærebjelke i hundretusenvis av vellykkede kampanjer.

Johnér-bilder utgjør en forskjell, og budskapene de formidler, får stor oppmerksomhet! Men så er våre fotografer noen av Skandinavias beste til å skape bilder med en ekte og naturlig følelse, i kombinasjon med det spesielle skandinaviske lyset!


De beste referansene er alltid de som kommer direkte fra kundene selv!

Her kan du lese ennå mer om hva kunder som nylig har handlet hos oss, mener!

Meget profesjonell og hjelpsom imøtekommenhet. Det kjennes trygt å jobbe med Johnér. Servicen er på toppnivå og jeg får tydelig og rask hjelp. Bildene er vi meget fornøyde med da de virkelig representerer vårt budskap.
Pia G.

Uvanlig stort (og godt) utvalg av bilder som passer oss i Norden. Enkelt å søke, raskt kjøpsprosess, meget god respons på spørsmål. Vanskelig å gjøre det bedre enn dette.
Lars W.

Vi er veldig fornøyd med behandlingen fra Johnér helt fra start. Vi har kjøpt bilderettigheter til en stor kommende studie (informasjonsmateriell, hjemmeside etc.). All kontakt med Johnér, både via telefon og e-post har vært meget tilfredsstillende. De er raske til å svare og svært hjelpsomme!
Hanna N.

Meget positivt inntrykk, fikk hjelp til mine bildebestillinger pronto, proffe svar på mine spørsmål og størrelser og rettigheter for ulike typer avtaler.
Anna H.

Johnér er et smidig bildebyrå som har en nettside som er enkel å bruke. Jeg bruker Johnér fordi de har mange bilder i en stil som oppleves hverdagslig og ekte.
Daniel B.

Raske og proffe. Melder raskt tiklbake på e-post og telefon. Har kjøpt bilder til markedsføringsbruk, med bildeavtale for bruk ved 1 tilfelle for både print og digitalt. God kvalitet på bilder. Perfekt når det må oppleves ekte, personlig og skandinavisk.
Joakim C.

Ofte stilte spørsmål

Søktips – tekstsøkg

 

 • Ekskluder søkeord hjelp (-)
 • Ekskluder bilder med et bestemt innhold ved å legge inn et minustegn foran et ord. Ex: kvinne -ögonkontakt
 • Ordkombinasjoner bør settes i anførselstegn (" ")
 • Med en kombinasjon av ordene betyr ord som har blitt satt sammen til en fast uttrykk. Ex: ”Stockholms skjærgård ” ” hvit bakgrunn” ”hånd i hånd” "New York"
 • Kombiner søkeord ved hjelp av mellomrom, plusstegn (+) eller komma (,)
 • Følgende søk genererer det samme resultat. Ex. utendørs blomst barn eller blomst + utendørs + barn eller blomst, utendørs, barn.
 • Kjenner du allerede nummeret på bildet av bildet du leter etter, skriv inn nummeret i feltet for tekstsøk.
 • Glöm inte att börja med de inledande bokstäverna, glem ikke å starte med de første bokstavene..

Om Album

Med funksjonen ”album” du får et verktøy i jakten på de riktige bildene, vil du finne den funksjonen med den blå pilen på venstre kant av nettleservinduet . Du døpe noen forskjellige album som du så kan fylle ut de skisserte bildene du ønsker. Du kan arbeide med et stort antall album samtidig. Du kan legge inn kommentarer til bildene. Du kan sende albumet til kolleger og kunder til å få tilbakemelding på valgene.

For å legge til et bilde til et album, klikk på symbolet under bildene. Når bildet er lagt til i albumet som er aktiv, dvs. du sist jobbet med. Ellers velger du riktig album fra rullemenyen.

For å bruke albumene du må være logget på. Hvis du ikke har brukernavn og passord, klikk her å registrere.