Download!
Vår julegave til deg! Et luksuriøst digitalt magasin med de mest verdsatte artiklene fra nyhetsbrevene gjennom året.
Vi vet selv hvor lett det er at nyhetsbrev lagres med tanken om å leses ved en senere anledning. Men den anledningen kommer liksom aldri. Så ble ideen om å lage et magasin født. Et magasin som inneholder det du absolutt ikke bør gå glipp av fra årets samling av Johnérbrev. Med dette magasinet feirer vi også at vi har slått alle våre tidligere rekorder når det gjelder antall klikk og åpningsfrekvens i år. Takk for at du abonnerer på nyhetsbrevet. Det liker vi!
De hemmelige kronjuvelene?
Selv om vi med stor omhu jobber med søkeordene våre, finnes det motiver som er vanskeligere enn andre å fange med søkeord. Vi har gjort et dypdykk i våre samlinger for å lete fram gjemte skatter. Bilder som gir våre søkeordforfattere grå hår, men som kan hjelpe deg med å kommunisere ditt budskap på en måte som utmerker seg.

Klikk på noen av bildene nedenfor så ser du hele spekteret vårt!
Woman and milk.
Sugar.
Jesus.
Palm beach in the dark.
Woman resting in car.
Empty paper roll.
Arrow.
Skjermsparer
Vinterens skjermsparer er her!
For å by på litt ekstra bildeinspirasjon har vi laget en skjermsparer i kalenderform. Nyt vinteren på trygg avstand med vår skjermsparer. Du kan laste den ned gratis, så har du en levende bildeutstilling å se på når datamaskinen hviler seg.